"TARIXI ANBIYO VA HUKAMO" ASARIDAGI BA’ZI JIHATLAR - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada buyuk mutafakkir,shoir-Alisher Navoiyning tarixnavislikka oid asari "Tarixi anbiyo va hukamo" haqida so’z boradi. Asardagi ko’zga tashlanarli ba’zi jihatlar aytib o’tiladi. Navoiyning bu asari payg’ambarlar va hakimlar tarixi to’g’risida qimmatli manba hisoblanadi.