NAZAR ESHONQULNING “SHAMOLNI TUTIB BOʻLMAYDI “HIKOYASIDAGI YETAKCHI VA EPIZODIK OBRAZLAR, ULARNING TALQINI - Maʼrofova Azizaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya Ushbu maqola Nazar Eshonqulning “Shamolni tutib boʻlmaydi” hikoyasini qisqa yoritib, undagi yetakchi epizodik obrazlarni oʻrganib, ularga qisqacha talqin qilinib uning gʻoyalarini yoritib bergan.