MUHAMMAD NIYOZ NISHOTIY MUNOZARALARI VA ALISHER NAVOIYNING , LISON UT-TAYR’’ DOSTONIDAGI OBRAZLAR TAHLILI - E’zoza Usmonbekova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Nishotiyning , Qushlar munozarasi’’ asarida keltirilgan masalalar qiyosan Alisher Navoiyning , Lison ut-tayr’’ dostoni asosida tahlil qilinadi va obrazlar solishtiriladi.