SO‘FI OLLOYORNING “SABOTUL OJIZIN” ASARIDAGI TASAVVUFIY-DIDAKTIK G‘OYALARI - Shamsiddinova Hafizabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada So‘fi Olloyorning “Sabotul ojizin” asari mazmuni, badiiy-uslubiy yo‘nalishi va tasavvifiy-didaktik g‘oyalari tahlil qilinadi. Asarning asosiy g‘oyalari insonni axloqiy poklanishga, nafsni yengishga, ilm va ma’rifat yo‘liga chorlash ekani ilmiy asosda yoritiladi.