MAKTABGACHA TA’LIMDAGI DIREKTOR O‘RINBOSARINING BOSHQARUV KOMPETENSIYASINI OSHIRISH - Qo‘shnazarova Mohida Sodiqjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti boshqarishda direktor o‘rinbosari xodimlarning boshqaruv kompetensiyasini oshirish omillari va rahbarlik xususiyatlari haqida aytib o‘tilgan.