NAVOIY QALAMIDA YUSUFNING PAYG‘AMBARLIK FAZILATLARI VA ULARNING BADIIY TALQINI - Islomova Gulshoda Muhiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Navoiy ijodida Yusufning payg‘ambarlik fazilatlari qanday ochilgani va ular qanday badiiy vositalar orqali ifoda topgani tahlil qilinadi hamda Yusuf va Zulayho obrazi ishtirok etgan dostonlar haqida ma’lumot berilgan.