OGAHIYNING ILMIY, ADABIY MEROSI. "RIYOZ UD-DAVLA" ASARI TAHLILI - Isaqova Mohlaroy (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada Muhammadrizo Ogahiy hayot yòli va ijodi òrganildi. Tarixiy asarlari, jumladan "Riyozud - davla" asari òrganildi va ma’lumotlar berildi.