MAVZU: SO’FI OLLOYORNING "SABOT UL- OJIZIN"HIKOYATLARINING MANBALARI VA MATNIY TADQIQI. - Ismoilova Muhayyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada So’fi Olloyor qalamiga mansub "Sabot ul-ojizin" asarining matnshunoslik va adabiyotimizdagi o ’rni xususida fikr bildirilgan. Maktab darsliklarida o’qitilishining sabablari va o’zigacha bo’lgan asarlardan o’ziga xosligi nimada ekanligi keltirilgan.