IJTIMOIY TARMOQLARDA INGLIZ TILINI O‘RGANISH - Mustafoyeva Feruza Nuriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning ingliz tilini o‘rganish jarayonidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi . Tadqiqotda Instagram , You Tube , TikTok va boshqa raqamli platformalardan foydalanish o‘quvchilarning lug‘at boyligini oshirish , talaffuzni yaxshilash va kommunikativ kompetensiyalarni rivojlantirishga qanday ta’ sir ko‘rsatishi ko‘rib chiqiladi . Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning visual va audio multimodal xususiyatlari o‘quv jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilishi , shuningdek , mustaqil o‘rganish imkoniyatlarini kengaytirishi ta’ kidlanadi .