SHAXSLARDA EHTIYOJLARNI PAYDO BOʻLISHI HAMDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Djurayeva Nasiba Islomovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi zamonda jamiyatni yangilanishining ijtimoiy-psixologik tahlillar asosida uning transformatsiyasi xususiyatlarini hamda uning nazariy va metodologik asoslari, shuningdek, shaxsning ma’naviy ehtiyojlarining transformatsiyasining sabab va oqibatlari bilan bog‘liq bo‘lgan muammolar tadqiq etilmoqda. Mazkur muammo ham barcha davrlarda tadqiqotlar ob’ekti bo‘lib kelgan.