ILMIY PSIXODIAGNOSTIKA BILAN AMALIY PSIXODIAGNOSTIKANING OʻZARO ALOQALARI - Oripova Munira Bahriddin qizi; Rasulova Iroda (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Maqolada ilmiy psixodiagnostika va amaliy psixodiagnostikaning o‘zaro aloqalari, ularning psixologik tadqiqot va amaliyot jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Psixodiagnostikaning ilmiy asoslari, amaliy qo‘llanish mexanizmlari, diagnostik metodlar va ular orqali olingan natijalarni amaliy faoliyatda qo‘llash yo‘nalishlari tahlil qilingan.