"XOJA IJODIDA INSONPARVARLIK VA HIKMATLAR FALSAFASI” - Abobakirova Xayriniso (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Xoja ijodiga doir ijtimoiy falsafiy masalalar keng va chuqurroq yoritiladi. Bundan tashqari Xoja yashagan davrdagi adabiy muhit uning ijodiga doir masalalar ham batafsil yoritib oʻtiladi. Xoja ijodini oʻrganish unining adabiy me’rosini davom ettirishga doir masalalar ham kengroq yoritiladi.