RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING IJOBIY VA SALBIY JIHATLARI - Qurbonova Durdona Jamilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilingan. Raqamlashtirish jarayonining ta’lim, iqtisodiyot va ijtimoiy hayotdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, raqamli xavfsizlik, internetga qaramlik, raqamli tafovut kabi salbiy jihatlar ham ilmiy asosda ko‘rib chiqilgan. Tahlillar asosida raqamli savodxonlikni oshirish va texnologiyalarni me’yorida qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar berilgan.