MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOSHQARUV STRATEGIYASI - Ergasheva Ma’mura Rahimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolamizda biz shuni ko‘rsatmoqchimizki, kasbiy mahorat, ko‘nikmalar asosida turli xil masalalarning ijobiy yechimlarini topishda boshqaruv faoliyatining mazmuni, rahbarning teran fikrlash tafakkuri va keng dunyoqarashi, zamon talabiga mos javob beradigan, pedagogika, psixologiya, boshqaruv ilmidan xabardorligi muomala madaniyatiga ega, ijtimoiy faol, tadbirkorligi, boshqarilayotgan ta’lim tashkilotining kelgusidagi samarali faoliyatidagi ishtiroki, xorijiy davlatlarning maktabgacha ta’lim tizimlarini o’rganish, ularning ilg’or tajribasini tahlil etish masalalari haqida so‘z yuritilgan.