“ARBA’IN “ ASARIGA QISQACHA SHARH - Turdiboyeva Husnida (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Maqolada qirq hadisni o’zida jamlagan “Arba’in” asarining Alisher Navoiy va Abdurahmon Jomiy tarjimalaridagi sharhlari haqida fikr yuritilgan.