BOBURNING LIRIK MEROSI - Bahodirova Gulzoda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ham shoh, ham shoir Zahiriddin Muhammad Boburning ijodiy faoliyati, ayniqsa, lirikasiga e’tibor qaratiladi. Bobur lirikasida o’ziga xos xususiyatlari va badiiy jihatlari alohida tahlilga olinadi.