ABU ALI IBN SINONING TIBBIYOTDAGI O’RNI - Teshabayeva Marhabo Muradovna. (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada Abu Ali Ibn Sinoning taraqqiyot yo’li,tibbiyotga qo’shgan hissasi,uning tibbiyot yo’lida qilgan ishlari haqida ma’lumot keltirilgan.Shuningdek uning tibbiyotga oid asarlari va bu asarlarining hozirgi zamonaviy tibbiyotdagi o’rni yoritilgan.