SIL KASALLIGI: TARIXIDAN HOZIRGACHA BO’LGAN DAVOLASH USULLARI - Abdulhakimova Nozanin Abdulaziz qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola sil kasalligi kelib chiqish tarixi va tarixdan hozirgacha bo’lgan davolash usullari haqida to’liq ma’lumot keltirilgan. Kasallik kelib chiqishi, kasallikni aniqlash usullari va qadimgi davrdan hozirgacha bo’lgan davolash usullari haqida bilish muhim o’rin tutadi va bu hozirgi zamonaviy tibbiyot hodimlari kasallik haqida ko’proq ma’lumot bilishlari juda muhimdir.