TIJORAT BANKLARINI TASHKIL ETISHNING HUQUQIY VA IQTISODIY ASOSLARI - Abdullayev Ozodbek Saydulla o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarini tashkil etishning huquqiy va iqtisodiy asoslari to’g’risida so’z boradi. Huquqiy jihatdan amaldagi qonunlar va litsenziyalash tartibi, iqtisodiy tomondan esa ustav kapitali,moliyaviy barqarorlik hamda banklarning iqtisodiyotdagi o’rni yoritilgan.