BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA BILISH JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - RAVSHANQULOVA LATOFAT ABDUJALILOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida bilish faoliyatini tashkil etish, ushbu jarayonda amalga oshiriladigan ishlar hamda bu ishlarning psixologik xususiyatlari bayon etilgan. Xususan, ta’lim jarayonidagi psixologik vaziyatlar sifat va samaradorlikka nechog’lik ta’sir koʻrsatishi, jarayonning sifatli tashkil etilishidagi oʻrni koʻrsatib oʻtilgan.