O‘SMIR YOSHDAGI O‘G‘IL-QIZLAR PSIXOLOGIYASI - ABDIRIMOVA UMRINISO SHUHRAT QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi munosabatlar, bolalar va ota-onalarning o’zaro munosabati bolaning tashqi dunyo bilan munosabatlarini shakllantirish, ota- onalar va bolalar o’rtasidagi asosiy munosabatlar bolaning xarakterini shakllantirishga ta’sir qilishi uning ijtimoiy moslashuvining samaradorligi va muvaffaqiyati haqida bayon etilgan.