MAKTABDA XULQ ATVOR BUZILISHINING ERTA ANIQLASH PROFILAKTIKASI - ISHANKULOVA DILNOZA JUMADILAYEVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktab o‘quvchilaridagi deviant xulq-atvorni shakllanishiga olib keluvchi omillar, xulqi og’ishgan o‘quvchilarning alohida ijtimoiypsixologik jihatlari, ular bilan ishlashdagi psixologning qiyinchiliklari, murakkabliklar, o‘smirlarni tuzatish uchun turli xil yondashuvlar, psixologlar va pedagog xodimlar uchun amaliy tavsiya va maslahatlar muhokama qilinadi.