TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTINING ASOSI SIFATIDA - N.Toshniyozov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatda ta’limning o’rni, ta’lim sifat va samaradorligiga qo’yilgan talablar hamda mustaqillik yillarida ta’lim sohasidagi islohotlar, muammo va yechimlar atroflicha yoritilgan.