ONLAYN TA’LIMNING KAMCHILIKLARI VA AFZALLIKLARI - Axmadaliyev Murodjon Ulug’bek o’g’li; Mahamadjonova Muhlisa Muxtorjon qizi; Kamoliddinova Mohigul Yoqubjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu mavzuda onlayn ta’limning afzalliklari va kamchiliklari har tomonlama tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar jadal rivojlanib borayotgan hozirgi davrda masofaviy ta’limning qulayligi, moslashuvchanligi va vaqt hamda mablag’ tejalishi kabi ustun jihatlari ko‘rsatib o‘tiladi. Shu bilan birga, internetga bog’liqlik, amaliy mashg’ulotlarning yetarli darajada samarali bo’lmasligi, o’quvchilar motivatsiyasining pasayishi va ijtimoiy muloqotning cheklanishi kabi muammolar ham tahlil qilinadi. Mavzu onlayn ta’limning zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni va uning takomillashtirish yo’llarini yoritishga qaratilgan.