INNOVATSION TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA DAVLAT SIYOSATI - JO’RAXONOV JAVOHIR JAHONGIR O’G’LI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu tezisda innovatsion tadbirkorlikni rivojlantirishda davlat siyosatining tutgan o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.Innovatsion tushunchasi,innovatsion tadbirkorlikni rivojlantirish usullari va tadbirkorlarning yangi g’oya va texnologiyalarni amaliyotga joriy etishga yordam beradigan asosiy yo’nalishlari haqida yoritib berilgan.Ushbu tezis shu sohaga qiziquvchi tadqiqotchilar va erkin izlanuvchilar uchun foydali bo’lishi mumkin.