BOSHLANG‘ICH SINFDA IMLOVIY MASHQLAR VOSITASIDA O‘QUVCHILARNING SAVODXONLIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Rohataliyeva Shahrizoda Lutfulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari savodxonligini shakllantirishda imloviy mashqlarning o‘rni, ularni tizimli qo‘llash metodikasi va o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirishdagi samaradorlik jihatlari tahlil qilingan. Tadqiqot o‘quvchilar imlosini mustahkamlash, to‘g‘ri yozuv ko‘nikmalarini shakllantirish hamda xatolarning oldini olish bo‘yicha amaliy metod va tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.