SHAXS KAMOLOTIDA OILANING O’RNI. - Mannobova Diyoraxon Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada muallif shaxni dunyoga kelishi, voyaga yetishi va jamiyatda o’z o’rnini topishida uning oilasini ota-onasini o’rni va ahamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.