FRANSIYA TA’LIM TIZIMI XUSUSIYATLARI - Mardonova O’g’iloy Mustafo qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Fransiya ta’lim tizimidagi o’ziga xosliklar, ta’lim tizimi tarixi, tubdan o’zgartirgan qonun va qarorlar, Fransiya ta’lim tizimidagi afzalliklar va ularni O’zbekistonda ham joriy etish usullar to’g’risida so’z boradi