JAZOLARNI VA BOSHQA JINOYAT-HUQUQIY TA’SIR CHORALARINI IJRO ETUVCHI MUASSASA VA ORGANLAR - Merganova Nasiba Omon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Jazolarni va boshqa jinoyat-huquqiy ta’sir choralarini ijro etuvchi muassasalar va organlar, ularning tizimi va vazifalari hamda ushbu muassasalarning faoliyatini tekshirish va nazorat qilish haqida soʻz boradi.