SPORTNING INSON SALOMATLIGI VA IJTIMOIY HAYOTDAGI AHAMIYATI - A’zamov Ruxullox Maxmudjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu ilmiy maqolada sportning jismoniy salomatlik, psixologik barqarorlik, ijtimoiy moslashuv va iqtisodiy rivojlanish jarayonlaridagi o‘rni ilmiy nuqtai nazardan keng tahlil qilinadi. Sportning organizm funksiyalariga ta’siri, yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati hamda zamonaviy jamiyatdagi strategik roli o‘rganiladi.