ИИО ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ФАОЛИЯТИДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Ҳожиев Набулло Миртемирович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мақолада ички ишлар органларининг тезкор-қидирув фаолиятида ахборот технологиялари қўллашга доир тушунчалар ёритилган, бу борада илмий изланишлар олиб борган олимларнинг фикрлар келтирилган, “Тезкор-қидирув фаолиятини ахборот билан таъминлаш” ва “тезкор-қидирув фаолиятининг ахборот тизими” муаллифлик таърифлари берилган.