MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA STEAM YONDASHUV - Jo’rayeva Xilola Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) yondashuvining mohiyati, uning bolalar ijodiy va mantiqiy tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni hamda ta’lim- tarbiyadagi samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, xorijiy va mahalliy tajribalar asosida STEAM yondashuvining afzalliklari, uni amaliyotga joriy etishning muhim jihatlari ko‘rsatib berilgan.