BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH - Jo’rayeva Xilola Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirishning nazariy asoslari, maktabgacha ta’lim tizimidagi o‘rni, samarali metod va vositalar haqida so‘z yuritiladi. Ekologik tarbiyaning o‘ziga xos jihatlari, zamonaviy yondashuvlar hamda xalqaro tajribalar tahlil qilinadi.