ZO’RAVONLIKKA UCHRAGAN BOLALARGA PSIXOLOGIK KOʻMAK BERISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING VAZIFALARI - Bobonazarova Muqaddam Maxmudjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolalarga nisbatan zo’ravonlikning mohiyati bolaga jismoniy, psixologik, ijtimoiy ta’sir ko’rsatish, shu jumladan uning jismoniy yoki ruhiy salomatligi va daxlsizligi, huquqlari va farovonligiga tahdid soladigan, uni o’zi uchun muhim bo’lgan faoliyatni to’xtatishga va boshqa harakatlar qilishga majburlaydigan shafqatsiz munosabatdir.