BIRINCHI SINFGA QABUL QILINGAN O‘QUVCHILARNING OTA- ONALARIGA TAVSIYALAR - Omonova Manzura Suvonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada 1-sinfga qabul qilingan o‘quvchilarning ota- onalariga beriladigan asosiy tavsiyalar, psixologik-pedagogik yondashuvlar va ilmiy qarashlar asosida tahlil qilinadi.