BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TEXNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA IJODKORLIK VA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Sharipova Mubina Alimardonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida texnologiya fanini o‘qitishning dolzarb jihatlari, o‘quvchilarda ijodiy tafakkur va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, STEAM-ta’lim elementlarini qo‘llash, raqamli texnologiyalardan foydalanish va milliy qadriyatlarga asoslangan yondashuvlarning samaradorligi tahlil qilingan.