FONETIK-FONEMATIK NUTQ KAMCHILIGINI BARTARAF ETISHDA KORREKSION-LOGOPEDIK ISH TIZIMI - Mirsultonova Ominabonu Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada Fonetik-fonematik nutq kamchiligini bartaraf etishda logopedik ishlarning asosiy yo’nalishlari, talaffuz va fonematik idrokni shakllantirish asnosida bolani nutqini ostirish va qanday metodikalardan foydalanish haqida batafsil yoritilgan.