VOYAGA YETMAGANLARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISHI VA UNING XUSUSIYATLARI. - Umarjonov Muxibullo Nozimjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada voyaga yetmagan yoshdagi bolalarning psixologik rivojlanish bosqichlari, ularning emotsional, ijtimoiy va aqliy rivojlanish xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik muammolar, ularni aniqlash va yengib o‘tish yo‘llari ham tahlil qilingan. Maqola ta’lim va tarbiya jarayonida psixologik yondashuvlarning ahamiyatini ko‘rsatadi.