ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH - Shermanov Isobek Chilmamatovich; Jamilova Norjon Abduxoliq qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarda kreativlikni rivojlantirishning zamonaviy metodlari va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Ijodiy fikrlashni shakllantirish va innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati ta’kidlangan.