INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ADABIY ASARLARDAN FOYDALANISH - Nizomova Muslima (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ingliz tilini o‘rganish va o‘rgatish jarayonida adabiyotning ahamiyati,o‘rni, samaradorligi ochib beriladi. Ingliz tilini o‘rgatish davomida an’anaviy usullar: grammatika va lug‘at yodlash bilan bir qatorda adabiy asarlarning afzalliklari ko‘rib chiqiladi. Bundan tashqari, ingliz tilidagi 4 ta asosiy ko‘nikmalarni: o‘qish,yozish,eshitish,gapirish kabilarni rivojlantirish bilan bir qatorda madaniy aspektlari tahlil qilinadi.