MAKTAB BITIRUVCHILARINI KELGUSIDA KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Ishimov Faxriddin Mamarejabovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatasiya: mazkur maqolada kasblarni tuzilishi va kasb tanlashdagi muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.