O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI TA’LIM TIZIMIDA YANGICHA YONDASHUV - N.X.Xusanova; M.N.Nizamova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi ta’lim tizimining mazmuni, ta’lim tizimida yangicha yondashuv tuzilishi va asosiy bosqichlari yoritilgan. Ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar, uzluksiz ta’lim tamoyili hamda kadrlar tayyorlashdagi ustuvor yo‘nalishlar tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirish va xalqaro standartlarga moslashuv masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.