BOSHLANG’ICH TA’LIMDA FANLARARO INTEGRATSIYANING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Xurramova Gulnoza Zokirovna; Qodirov Q.B (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida fanlararo integratsiyaning nazariy asoslari, mazmuni va amaliy ahamiyati yoritilgan. Fanlararo integratsiya orqali o‘quvchilarda yaxlit bilimlar tizimini shakllantirish, mustaqil va mantiqiy fikrlashni rivojlantirish, o‘qitish samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilingan. Maqolada integratsiyalashgan ta’limning metodlari, boshlang‘ich sinflarda uni qo‘llash imkoniyatlari, tajriba natijalari hamda muammolar muhoka qilinadi.