JAHON MAMLAKATLARI TA’LIM TIZIMINING INTEGRATSIYALASHUVI - Qilichova Odina (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada jahon mamlakatlari ta’lim tizimining integratsiyalashuvi jarayoni, uning mazmun-mohiyati, xalqaro ta’lim siyosati va global hamkorlikning ahamiyati tahlil qilingan. Integratsiya ta’lim sifatini oshirish, tajriba almashish va raqobatbardosh kadrlar tayyorlashda muhim rol o‘ynashi yoritilgan.