UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA XOR SAN’ATINI O‘QITISHNING NAZARIY-METODIK ASOSLARI - Razzoq Ergashali Sevaraxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida xor san’atini o‘qitish jarayonining nazariy-metodik asoslari, pedagogik talablari, xor jamoalarining ta’lim-tarbiyaviy ahamiyati, o‘qituvchi kompetensiyasi hamda o‘quvchilar musiqiy rivojiga ta’siri ilmiy jihatdan yoritiladi. Shuningdek, Prezidentimiz nutqlaridan kelib chiqadigan ta’lim sifatiga oid vazifalar xor san’atini modernizatsiya qilishning muhim omili sifatida tahlil etiladi.