MAVZU: OLIY TA’LIMDA MUSTAQIL TA’LIM KO’NIKMASINI SHAKILLANTIRISH TЕXNOLOGIYASINING TAHLILI. - Abdullayev Axmadjon Ismoil o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’limda mustaqil ta’lim-bu talabaning o‘z bilim olish jarayonini rejalashtirishi, maqsad qo‘yishi, kerakli manbalarni mustaqil izlab topishi, amaliy masalalarni hal qilishi va o‘z faoliyatini baholay olishi jarayonidir. Asosiy maqsad kritik fikrlaydigan, ijodkor, axborot bilan mustaqil ishlay oladigan mutaxassisni shakllantirish va mеtodikasi ishlab chiqish ta’lim jarayonida qo’llashdan iboratdir.