INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING VA ULARNING TAVSIFI - Kakabayeva Akja Guvanchovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xusuxiyatlari tavsifi keltirilgan.