BOLA SHAXSINING SHAKLLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING O’RNI VA VAZIFALARI - Kirg'izov Xakim Azamjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sog‘lom avlodni voyaga yetkazishda oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti o’rni hamda oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiya maskani bo’lib, shaxsning kelajagi shu maskanda tarbiyaning qanday amalga oshirilishiga, haqida ma’lumot berilgan.