PEDAGOGIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “ODAM ANATOMIYASI VA FIZIOLOGIYASI” FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI - Xamidova Dilbar G’iyosovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalarida “Odam anatomiyasi va fiziologiyasi” fanini o‘qitishda raqamli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning ilmiy-pedagogik asoslari yoritilgan. Raqamli platformalar, multimedia vositalari, virtual laboratoriyalar va interaktiv metodlarning o‘quv jarayonidagi o‘rni tahlil qilingan. Tadqiqotda raqamli texnologiyalar asosida talabalarning bilim, ko‘nikma va kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish imkoniyatlari ochib berilgan.