O‘ZBEKISTON MOLIYA BOZORIDA ISLOM MOLIYA TIZIMINI JORIY ETISHNING ISTIQBOLLARI VA MUAMMOLARI - Salimova Rushana Ravshan qizi; Meliyev Azimjon Murodullo o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy ishda Islom moliya tizimining o‘ziga xos xususiyatlari, an’anaviy bank tizimidan farqlari hamda O‘zbekiston iqtisodiyotiga tatbiq etish imkoniyatlari yoritilib beriladi. IMRAD standarti asosida olib borilgan tahlillar natijasida sohani rivojlantirishdagi mavjud to‘siqlar va ularning yechimlari bo‘yicha takliflar ilgari suriladi.